Archieven

Een historiek van onze evenementen

Archief januari 2016

OUD & NIEUW aan zachte prijsjes


 

Eerst en vooral wensen we u graag een erg mooi 2016! Dat het een fantastisch jaar mag worden gevuld met gezelligheid, fijne vriendschappen, een goede gezondheid en schone (wijn)verrassingen.

Bij dat laatste willen en kunnen we u in elk geval al helpen. We hebben naar maandelijkse gewoonte een zorgvuldige selectie gemaakt die we u aan interessante voorwaarden aanbieden!

Het betreft zowel laatste stuks als nieuwe wijnen die we u erg graag laten ontdekken! Via volgende link ontdekt u de details (wijnen en kortingen): http://ymlp.com/zO4iQw

Kom deze pareltjes komende zaterdag 16 januari 2016 proeven en geniet vervolgens de mogelijkheid deze aan te kopen tegen uitzonderlijke promoprijzen (tot -50%) en dit nog tot 12 februari 2016.

 

UITZONDERLIJK GESLOTEN op 02/01 & 05/01


Wat drinken we met oudejaarsavond bij ons hoofdgerecht? Welke bubbels knallen we open om twaalf uur? Zit je nog met zulke vragen, breng vrijblijvend een bezoek aan onze shop. We helpen je graag!

Ook in het nieuwe jaar willen we jullie graag massaal verwelkomen en adviseren.

Let wel, voor we er terug invliegen, genieten we eerst van een extra dagje rust op zaterdag 2 januari. Ook op dinsdag 5 januari zal de winkel gesloten zijn wegens opmaak van inventaris.

* Dinsdag 29/12: 11u00 – 18u00

* Woensdag 30/12: 11u00 – 18u00

* Donderdag 31/12: 11u00 -16u30

* Vrijdag 01/01 – zaterdag 02/01 – zondag 03/01 – maandag 04/01 – dinsdag 05/01 GESLOTEN

 

FIJNE FEESTDAGEN


 

Lieve wijnliefhebbers,

Hoewel de warme temperaturen enigszins anders doen vermoeden, staan we wel degelijk aan de vooravond van de kerst- en eindejaarsdagen. De hoogste tijd dan ook om u en uw familie onze beste wensen te sturen!

Dat u uw kerstdagen mag doorbrengen met zij die u lief zijn en dat 2016 mag gevuld zijn met liefde, warmte, fijne verrassingen en tal van gezellige (wijn)avonden met vrienden!

Van ganser harte,

Het Chacalli team

 

Wijnhuizen

Laat ons u meenemen op een wijnontdekkingsreis rond de wereld


Lees verder

Catalogus

Op zoek naar een geschikte wijn? Onze catalogus kan u zeker helpen bij het zoeken naar de wijn die bij u past.

Lees verder

Winkel

Wij stellen u heel graag persoonlijk ons gamma wijnen en luxury gifts voor in onze sfeervolle vinotheek.

Lees verder

Nieuws

Blijf op de hoogte van onze degustatiedagen, nieuwe leveringen, vermeldingen, ... .

Lees verder