Archieven

Een historiek van onze evenementen

Archief februari 2016

TE ONTDEKKEN - BODEGAS RAMÓN BILBAO


Bodegas Ramón Bilbao is gevestigd in Haro, Rioja Alta, het hart van de beste DOP Rioja's. Het wijnhuis werd opgericht in 1924 door Ramón Bilbao Murga, een ervaren wijnhandelaar. Hij werd gezien als een vooruitstrevende druiventeler met veel kennis over de kunst van het wijn maken.

Het wijnhuis Ramón Bilbao werd van generatie op generatie doorgegeven. Totdat in 1966 het laatste lid van de familie Bilbao, Ramón Bilbao Pozo, overleed. Het bedrijf van Ramón Bilbao kwam uiteindelijk in 1999 in handen van het familiebedrijf Diego Zamora - eigenaar van de bekende Spaanse likeur: ‘Licor 43’, de nr 1 van Spanje.

De belangrijkste kenmerken van het huidige Ramón Bilbao zijn de ontwikkeling van wijnen van topkwaliteit, innovatie met inachtneming van Rioja tradities. Het is ook daarom dat Ramón Bilbao met rasse schreden de markt van de betere restaurants voor zich weet te winnen.

Kom onze Ramón Bilbao - selectie komende zaterdag 13 februari 2016  proeven en geniet vervolgens nog tot 12 maart 2016 van uitzonderlijke lanceringsvoorwaarden op deze wijnen. 

 

Wijnhuizen

Laat ons u meenemen op een wijnontdekkingsreis rond de wereld


Lees verder

Catalogus

Op zoek naar een geschikte wijn? Onze catalogus kan u zeker helpen bij het zoeken naar de wijn die bij u past.

Lees verder

Winkel

Wij stellen u heel graag persoonlijk ons gamma wijnen en luxury gifts voor in onze sfeervolle vinotheek.

Lees verder

Nieuws

Blijf op de hoogte van onze degustatiedagen, nieuwe leveringen, vermeldingen, ... .

Lees verder