Archieven

Een historiek van onze evenementen

Archief augustus 2016

EXCLUSIEF: PRIMEURS 2015 ALAIN BRUMONT


Alain Brumont is één van de allerberoemdste wijnmakers ter wereld. Brumont is een promotor van lokale druiven, een man die liefde heeft voor zijn wijnstokken, respect heeft voor de natuur en het unieke terroir. 

We bieden u nu de gelegenheid om zijn excellente rode wijnen, oogst 2015, in primeur aan te kopen. Sinds het legendarische 1975 zijn Madiran-wijnen, waarvan de wijnjaren eindigen op "5", alleen nog maar van exceptionele kwaliteit geweest (1985, 1995, 2005). 2015 belooft dan ook een "veelbelovend " jaar te worden voor deze wijnen!

De rode Brumont - wijnen hebben een verfijnde frisse stijl met zijdezachte tannines en elegantie. De verschillende terroirs verblijden ons in deze jaargang: balans, zachtheid, subtiliteit en een karakter voor elke wijn die nu nog kan genieten van 2 tot 3 jaar rijping op nieuwe vaten. 

 

WAAROM AANKOPEN IN PRIMEUR?

Gebaseerd op de prijsevolutie van de wijnen van Alain Brumont en gezien de hoge quotatie die deze wijnen steeds verkrijgen, wordt geschat dat u een voordeel tussen de 25% en 35% zal kunnen realiseren.

 

BEWAREN

Deze primeurwijnen worden in de beste condities, geklimatiseerd  in de kelders van het wijnhuis  bewaard.

Gelieve de selectie primeurs, toelichting en bestelinformatie terug te vinden in bijlage. Bij verdere vragen aarzel niet ons te contacteren. 

 

Wijnhuizen

Laat ons u meenemen op een wijnontdekkingsreis rond de wereld


Lees verder

Catalogus

Op zoek naar een geschikte wijn? Onze catalogus kan u zeker helpen bij het zoeken naar de wijn die bij u past.

Lees verder

Winkel

Wij stellen u heel graag persoonlijk ons gamma wijnen en luxury gifts voor in onze sfeervolle vinotheek.

Lees verder

Nieuws

Blijf op de hoogte van onze degustatiedagen, nieuwe leveringen, vermeldingen, ... .

Lees verder