Archieven

Een historiek van onze evenementen

Archief oktober 2016

PROEF: DEEL JE LIEFDE VOOR ETEN


Vorige week lanceerde PROEF Antwerpen’s eerste Horeca-incubator. Een project waarbij beginnende horeca-ondernemers pop-up-gewijs hun zaak rustig kunnen uittesten in een bestaande horecazaak om zo de nodige risico’s te verkleinen. Op hun beurt krijgen de bestaande zaken een extra inkomstenbron waarmee ze hun sluitingsdagen compenseren. We kunnen deze samenwerking tussen beginnende en gevestigde horeca-ondernemers - in de strijd tegen de vele horeca faillissementen - enkel maar aanmoedigen en zijn blij hierbij als partner te kunnen optreden.Interesse in een PROEF-traject, bezoek dan op 27 oktober de opendeurdag!Meer info te verkrijgen via http://proef.org/opendeur.html  

WINE DISCOVERY DAYS: 9/10 - 10/10


ONZE NIEUWE VINOTHEEK IS EEN FEIT!


De shop van Chacalli Wines is heropend op een nieuwe locatie vlak aan het bruisende Eilandje. 

De splinternieuwe en bijzondere architectonische wijnwinkel verrijst aan de Oude Leeuwenrui 10, verlengde van de Brouwersvliet. De keuze voor deze locatie vloeit voort uit het dynamische, opkomende karakter van deze  omgeving. Het Eilandje is de uitvalsweg van en naar Antwerpen, makkelijk bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid. Bovendien zitten we vlakbij het MAS, een internationale toeristische trekpleister. Internationaal, helemaal in lijn met ons aanbod.

Ons gamma blijven we met grote zorg samenstellen. Topkwaliteit, originaliteit en prijsniveau blijven de sleutels tot vernieuwing en uitbreiding. Zo werd het brede en bijzondere assortiment van meer dan 750 wereldwijnen recentelijk uitgebreid met huizen als Ramón Bilbao en Alain Brumont. Tevens behouden we een selectie aan luxury gifts, ideaal voor eigen verwennerij of als relatiegeschenk. 

Met het nieuwe bijzondere interieur zet Chacalli zo mogelijk nog meer in op ontdekking en beleving. Ervaar het zelf en breng ons een bezoek! Een team enthousiaste, professionele wijnadviseurs verwelkomen u graag en zullen u deskundig advies geven bij het kiezen van de juiste wijn bij elk gerecht, bij elk humeur en voor elke portemonnee.

Oude Leeuwenrui 10 - 2000 Antwerpen

Parkeergelegenheid is er voor de deur en in de nabije parking Q-Park Godefriduskaai in de Zeevaartstraat 11.

We zijn op weekdagen geopend van 11u00 tot 18u00, op zaterdag van 10u30 tot 18u30.

Sluitingsdagen zijn zondag en maandag.

Wijnhuizen

Laat ons u meenemen op een wijnontdekkingsreis rond de wereld


Lees verder

Catalogus

Op zoek naar een geschikte wijn? Onze catalogus kan u zeker helpen bij het zoeken naar de wijn die bij u past.

Lees verder

Winkel

Wij stellen u heel graag persoonlijk ons gamma wijnen en luxury gifts voor in onze sfeervolle vinotheek.

Lees verder

Nieuws

Blijf op de hoogte van onze degustatiedagen, nieuwe leveringen, vermeldingen, ... .

Lees verder