Catalogus

Grote namen en pareltjes voor een persoonlijke toets.

Chacalli is invoerder en distributeur van wijnen van grote wijnhuizen, zoals Maison Louis Latour, Pio Cesare, Robert Mondavi, Castillo Perelada, Yarden, Umberto Cesari, Bodegas Faustino, … . Wijnhuizen die, net als goede wijn, geen krans behoeven.

We stellen u evengoed graag wijnen voor van minder bekende huizen, die wij met onze aangeboren nieuwsgierigheid zijn tegengekomen in onze zoektocht naar de beste flessen voor de beste prijs. Wij houden van traditie, maar tegelijk zijn we een modern bedrijf, met een jong management. De passie voor ons vak leidt ons elk jaar opnieuw naar originele wijnen met een heel goede prijs-kwaliteitverhouding, die perfect naast die van de grote wijnhuizen kunnen staan. Pareltjes, waarmee u uzelf en uw gasten even aangenaam verrast en waarmee u uw wijnkelder een persoonlijke toets geeft.

U kan de catalogus hier bekijken of klik op het beeld maar aarzel niet om u te laten adviseren door ons team enthousiaste, professionele wijnadviseurs. Ze helpen u bij het kiezen van de juiste wijn bij elk gerecht, bij elk humeur en voor elke portemonnee. 

Contacteer ons vrijblijvend voor bijkomende info of voor het plaatsen van uw bestelling.

Bestellingen worden overigens dagelijks in het gehele land uitgeleverd uit een voorraad van bijna twee miljoen flessen, die staan te popelen om bij u of bij uw klanten op tafel te komen. De wijnen zijn ook af te halen in de vinotheek die tevens op zaterdag geopend is (wekelijkse sluitingsdagen op zondag en maandag). 

Catalogus

Op zoek naar een geschikte wijn? Onze catalogus kan u zeker helpen bij het zoeken naar de wijn die bij u past.

Lees verder

Winkel

Wij stellen u heel graag persoonlijk ons gamma wijnen en luxury gifts voor in onze sfeervolle vinotheek.

Lees verder

Nieuws

Blijf op de hoogte van onze degustatiedagen, nieuwe leveringen, vermeldingen, ... .

Lees verder

Contacteer ons

Heeft u een vraag of opmerking?
Of u wil een bericht sturen? Contacteer ons hier!

Lees verder