BRUMONT: 5+1 GRATIS + tasting 29/10

PROMO
van 25 oktober tot en met 13 november 2022


5+1 GRATIS
op elke doos Brumont*


*doos = 6 flessen van dezelfde referentie

SAVE THE DATE

We openen ALLE flessen van Brumont uit ons assortiment. Proef de Madiran en Pacherenc in al zijn grootsheid! Zelfs de machtige Château Montus La Tyre gaat open.

ZA 29/10/22 - 10h30-18h30
@Chacalli Wines - Oudeleeuwenrui 10 - Antwerpen


ALAIN BRUMONT - King of Tannat - Madiran Man De wijnen van de iconische wijnmaker Alain Brumont zijn pure wereldklasse. Met een visie vol passie voor het terroir van de regio wist hij de tannat druif te temmen tot een zachtere en toegankelijke versie. Ook van de lokale variëteiten petit courbu en en petit manseng maakt hij prachtige wijnen die internationaal hoog scoren. Alain Brumont maakte de Madiran en Pacherenc wereldwijd geliefd!

Château Montus
In 1980 renoveert Alain Brumont een oude site met een terroir waarin hij geloofde dat die grootse wijn kon voortbrengen. Hij bouwt zijn Château Montus en bewijst zijn gelijk: hij verrast de wijnwereld met de sublieme en unieke wijnen die hij hier maakt met als paradepaard La Tyre - dé legendarische Brumont-wijn!

Château Bouscassé
In 1979 neemt Alain Brumont het familiedomein over en laat het groeien tot een van de toonaangevende wijndomeinen uit de regio. Met 6 unieke bodems bestaande uit variaties kalk en klei maakt hij uiterst verfijnde wijnen op wereldniveau.


Ontdek onze selectie in onze mailing.

Bestellingen kunnen in de winkel op de Oudeleeuwenrui 10 in Antwerpen, telefonisch op 036095450 of per mail via vinotheek@chacalliwines.com.

De kortingsactie geldt per doos van dezelfde referentie van BRUMONT. Prijzen zijn inclusief BTW. De kortingsactie is geldig van 25 oktober tot en met 13 november 2022 of zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere promoties, acties of kortingen.

Recent messages