Archives

Un historique de nos évenements

Archive Avril 2016

DEGUSTATION ET PROMO QUINTA DO PORTAL


Dans le paysage rude et réfractaire du nord du Portugal se trouve une véritable perle : la région viticole de la vallée du Douro.

Le domaine familial Quinta do Portal y produit depuis plusieurs générations de splendides Portos. Depuis quelques décennies, il se consacre aussi à la viticulture classique : une très belle réussite entre tradition et innovations technologiques.

La Cave a été élue comme “Winery of the Year” par Wine Enthusiast et en 2014, elle était ornée d’une magnifique 6ème place dans le Top 100 de Wine Spectator.

Venez déguster ces vins magnifiques le samedi 9 avril 2016 et vous aurez la possibilité de vous en procurer aux conditions exceptionnelles et ce jusqu'au 6 mai 2016. Via le lien, vous trouverez les détails (vins et promotions). http://ymlp.com/zgHmyu

 

ZIN IN UNIEKE EN GASTRONOMISCHE ERVARING? BEZOEK ONZE WINEMAKER'S DINERS!


Chacalli trakteert u op enkele exclusieve 'meet & greets' met onze topproducenten!

Gedurende deze winemaker's diners maakt u kennis met de wijnmaker en zijn prachtige wijnen. De wijnmaker geeft ter plekke een uitgebreide uitéénzetting over het wijnhuis, de wijnen, de manier van wijnmaken, de stijl van het huis, en dit alles in combinatie met de deskundige keukenervaringen van onze klant, die deze avond een geweldige match doet met de wijnen! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In het ruwe, weerbarstige landschap van Noord-Portugal schuilt een parel van een wijngebied: de Douro vallei. Het familiebedrijf Quinta do Portal produceert er al enkele generaties schitterende Ports, maar sinds enkele decennia legt het zich ook toe op de klassieke wijnbouw; een meer dan geslaagde interactie tussen traditie en technische innovatie. De winery werd eerder al verkozen door "Winery of the Year" door Wine Enthusiast en in 2014 prijkte het op de zesde plaats in de top 100 van Wine Spectator.

 

IN SAMENWERKING MET 

BRASSERIE DOCK'S te Antwerpen op DONDERDAG 7 APRIL 2016

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer het restaurant via 03 226 63 30

 

DE NOTELAER te Bornem op VRIJDAG 8 APRIL 2016

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer het restaurant via 03 889 13 67

 

 

 

 

 

De geschiedenis van P&F Wineries is de geschiedenis van de familie Puklavec. In de jaren dertig van de vorige eeuw wordt Martin Puklavec secretaris van de coöperatie van wijnboeren in Jeruzalem - Ormoz, Slovenië. Hij is de drijvende kracht achter de bouw van de huidige kelder, en dankzij zijn innovatief leiderschap kon dit gebied zich op de internationale wijnkaart positioneren.

In 2009 is het wederom een Puklavec die het voortouw neemt. Samen met zijn familie en de nog bestaande coöperatieve van wijnboeren is Vladimir Puklavec vastbesloten de visie van zijn vader te vervolmaken: samen de beste wijn maken!

 

IN SAMENWERKING MET 

SAVOYE te Leuven op WOENSDAG 20 APRIL 2016

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer het restaurant via  www.savoyeleuven.be

 

BRASSERIE DOCK'S te Antwerpen op DONDERDAG 21 APRIL 2016

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer het restaurant via 03 226 63 30

 

UNIEKE AVONDEN DIE U NIET SNEL ZAL VERGETEN!

 

PROMO EXCEPTIONNELLE POUR LA FÊTE DE PÂQUES


 

Maisons de vin

Laissons-nous vous amener vers un voyage de découverte viticole autour du monde.

Lire la suite

Catalogue

A la recherche d’un bon vin? Notre catalogue peut certainement vous aider lors de votre recherche du vin adapté à vos souhaits.

Lire la suite

Magasin

Nous serons heureux de vous présenter personnellement notre gamme de vins et de cadeaux luxueux dans notre vinothèque convivial.

Lire la suite

Nouveautés

Restez au courant de nos journées de dégustation, nouvelles livraisons, indications….

Lire la suite