Over ons

Chacalli,een jong dynamisch team met een rijke geschiedenis

Enthousiasme is al ruim 19 jaar onze drijfveer. Dit zet Chacalli; gekoppeld aan de vele geleverde inspanningen, op de kaart als een indrukwekkend groeiend bedrijf. Meer in het bijzonder, een familiebedrijf, gevestigd in een prachtig gerestaureerd koetshuis in hartje oud-Antwerpen.

Met zorg stellen we voor u een wereldwijd wijnassortiment samen. Topkwaliteit, originaliteit en prijsniveau blijven de sleutels tot vernieuwing en uitbreiding. Ondertussen reeds jaren exclusief verdeler van de prestigieuze wijnhuizen zoals Maison Louis Latour, Concha y Toro, Pio Cesare, Castillo Perelada, ... maar daarbij blijvend op zoek naar verrassende en baanbrekende wijnen uit nieuwe landen, streken of afkomstig van minder bekende of herontdekte druivensoorten. 

Naast het gigantische assortiment uit de ganse wereld kwam er een volwaardig gamma producten bij ter verwenning van de zintuigen: de mooiste thee van de wereld en aanverwanten van het Franse theehuis Mariage Frères, tongstrelende olijfolies en balsamico's uit Italië en Spanje, ... .

Ons team enthousiaste, professionele wijnadviseurs geeft deskundig advies bij het kiezen van het perfecte verwencadeau, de juiste wijn bij elk gerecht, bij elk humeur en voor elke portemonnee.

U kan advies inwinnen tijdens onze maandelijkse degustaties - elke 2e zaterdag van de maand in onze winkel - of ons vrijblijvend contacteren of bezoeken.

Onze bestellingen worden overigens dagelijks in het ganse land uitgeleverd uit een voorraad van bijna twee miljoen flessen die staan te popelen om bij u of bij uw klanten op tafel te komen. De wijnen zijn ook af te halen in de vinotheek. 

 

Wijnhuizen

Laat ons u meenemen op een wijnontdekkingsreis rond de wereld


Lees verder

Catalogus

Op zoek naar een geschikte wijn? Onze catalogus kan u zeker helpen bij het zoeken naar de wijn die bij u past.

Lees verder

Winkel

Wij stellen u heel graag persoonlijk ons gamma wijnen en luxury gifts voor in onze sfeervolle vinotheek.

Lees verder

Contacteer ons

Heeft u een vraag of opmerking?
Of u wil een bericht sturen? Contacteer ons hier!

Lees verder